Comanda rapida: 0723-268-8500731-224-318
TRANSPORT GRATUIT la comenzi de minim 200 RON!

PharmaCareFamily, dedicat tie si familiei tale!

Cine este PharmaCareFamilyomul din spatele afacerii?

Este o femeie antreprenor, care a lucrat in companii multinationale pana acum doi ani, cand s-a hotarat sa dezvolte acest business si in retail, pentru a acoperi nevoia clientilor si totodata pentru a aduce produse invovatoare pe piata romaneasca, impreuna cu o echipa de fete tinere. 

Mihaela vine dintr-o banca internationala cu o experienta in retail si in interactiunea cu oamenii, de peste 20 de ani.

PharmaCareFamily, s-a desprins dintr-un  grup de firme din domeniul farma  și reunește un portofoliu complex de produse pentru îngrijirea ta și a celor dragi ție. PharmaCareFamily îți pune la dispoziție o varietate de game de produse naturale si organice, utile pentru întreaga familie, de la pitici și până la bunici.

Găsești produsele noastre pe EMAG, CEL.RO, si lanturi de farmacii si magazine naturiste din țară, cum ar fi Farmaciile Tei si Bebe Tei, Catena Tehnica medicala, Farmaciile NeedFarma, Farmaciile DAV, Top Pharma, farmacii independente, clinici private ( ZETTA, CentroKinetik, Dental, etc). Printre produsele noastre de top se numără  articole dermato-cosmetice și produse de igienă personală pentru întreaga familie, produse cosmetice organice, atestate, continand doar ingrediente organice, dedicate mamelor si bebelusilor, articole pentru răni ușoare, plăgi și produse compresive, utile întregii familii.

Suntem reprezentanți pe piața medicală românescă a peste 15 de companii străine, producători recunoscuți la nivel mondial pentru contribuția lor în domeniu medical, farmaceutic și parafarmaceutic.

Printre colaboratorii noștri se numără : Ipsa-Bouty, Vitorgan, Peters Krizman,  SuzMedical, Anne Geddes, BSN Medical, Melipharm, OXY'Pharm, GamaHealthcare, Hygienio, Sonoma Pharmaceuticals,

Produsele noastre provin din Germania, Grecia, Franţa, Olanda, Italia, Spania, Marea Britanie, Austria, Irlanda, Mexic, Sua, Asia. Alegem să-ți punem la dispoziție doar produse de top, care să-ți fie de real folos în viața de zi cu zi.

Alege și tu PharmaCareFamily! Suntem dedicați ție și familiei tale!

Ce produs te-ar interesa?

Cosul tau