PharmaLead - Pansament hemostatic cu...

PharmaLead - Pansament hemostatic cu alginat de calciu 5x5 cm

In stoc
27,88 lei
cu TVA

Steril, fara imperfectiuni, foarte absorbant, protejeaza impotriva infectiilor, previn sangerarea, accelereaza procesul de vindecare.

 

Steril, fara imperfectiuni, foarte absorbant, protejeaza impotriva infectiilor, previn sangerarea, accelereaza procesul de vindecare. 

Este ideal pentru ranile minore, ajuta la vindecarea mai rapida, potrivit pentru leziuni minore si rani superficiale 5x5cm - 5 bucati ambalate individual. 

Pansamente foarte usor de folosit, absorbante, pentru plagi cu textura moale, sterilizate

(cu radiatii R) pentru o mai mare siguranta. Acestea ofera o buna compatibilitate biologica si drenaj al plagilor, datorita extractului natural de alginat si a amestecului de ioni de calciu.

Mod de intrebuintare: dezinfectati rana cu un dezinfectant, (recomandat Microdacyn WoundCare) si inmuiati usor pansamentul in jurul ranii. Cand pansamentul s-a incarcat cu exudat, trebuie inlocuit in timp util. La inceputul etapei, trebuie sa inlocuiti zilnic pansamentul. Alginatul de calciu poate fi folosit pana la 7 zile pe plaga, in functie de starea pacientului. Se recomanda ca pansamentul sa fie schimbat la fiecare 24 de ore initial, daca este necesar. Indepartati cu atentie pansamentul secundar si indepartati usor alginatul de calciu de pe rana si aruncati-l. Daca rana pare uscata, umeziti pansamentul cu solutie salina sterila sau Microdacyn WoundCAre, inainte de a fi indepartat.

Contraindicatii: doar pentru uz extern. Cititi cu atentie instructiunile de folosire. Intrerupeti folosirea si consultati medicul daca simptomele persista si daca aveti o hipersensibilitate la produs. Nu lasati la indemana copiilor, pastrati la loc uscat si racoros. 

Termen de valabilitate: 02/2023 

Bucati
5*5cm
No reviews

Nota Comentarii (0)

Nu exista recenzii pana la acest moment

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat
Product added to compare.