• La reducere!
  • -35%
Anne Geddes - Crema organica calmanta...

Anne Geddes - Crema organica calmanta de corp si fata 100 ml

In stoc
44,77 lei 68,88 lei -35%
cu TVA

Crema calmanta de corp si fata (Soothing facial and body cream), imbogatita cu unt de shea, aceasta crema este ideala pentru hidratarea si protejarea zilnica a pielii bebelusului tau, inca de la nastere si este perfecta pentru calmarea pielii iritate sau inrosita, a fetei si corpului si chiar la schimbarea scutecului, creand o senzatie de calmare a pielii iritate. 

 

Crema calmanta de corp si fata (Soothing facial and body cream), imbogatita cu unt de shea, aceasta crema este ideala pentru hidratarea si protejarea zilnica a pielii bebelusului tau, inca de la nastere si este perfecta pentru calmarea pielii iritate sau inrosita, a fetei si corpului si chiar la schimbarea scutecului, creand o senzatie de calmare a pielii iritate. 

Formula sa specifica este ideala pentru hidratarea pielii uscate. 

Nu contine minerale. 

Mod de aplicare: ori de cate ori se doreste prin masaj usor. 

Contine ingrediente organice, biologice, testat dermatologic, testul nichel. 

Anne Geddes este o linie de produse cosmetice organice, potrivite pentru mama si copil.

Anne Geddes este o fotografa cunoscuta la nivel mondial, care a dat licenta firmei de cosmetice organice italiana, cu o experianta de 10 ani, de a produce cosmetice.

Pornind de la fotografiile frumoase care surprind mai ales mame gravide si bebelusi, a fost o consecinta de a crea o linie dedicata pentru ingrijirea mamei si copilului.

Gama Anne Geddes este certificata CCPB Srl(Consortiu pentru Controlul Produselor Organice), continand ingrediente naturale din ferme organice. 

Produs in Italia, Gala SRL, Forli Italia

Cantitate (ml)
100
No reviews

Nota Comentarii (0)

Nu exista recenzii pana la acest moment
Produs adaugat
Product added to compare.