VITAMINA C 1000 MG

VITAMINA C 1000 MG

In stoc
34,88 lei
cu TVA

Vitamina C 300 mg cu aromă de zmeură, comprimate favorizează apărarea naturală a organismului și îl susține în stări caracterizate de o imunitate scăzută. Conține celuloză, amidon din porumb și magneziu care conferă calitățile necesare unui supliment care să  te păstreze în cea mai bună formă și să mențină nivelul de energie la cote înalte.

 

Vitamina C 300 mg cu aromă de zmeură, comprimate constituite din vitamina C, și pulbere din fructe de măceș și acerolă (vișină tropicală), care îndeplinesc rolul de antioxidanți ce cresc rezistența organismului față de stresul oxidativ. 

Elementele care au fost folosite pentru crearea capsulelor de vitamina C 1000 mg sunt produse natural, având o concentrație ridicată de vitamina C, începând cu pulberea de fructe de măceș, care se poate regăsi ca medicament sub toate formele. Pulberea de măceșe se prepară din măceșe uscate, din care se scot sâmburii și apoi se macină fin, iar prin calitățile ei ajută în special la creșterea imunității.  

Pe lângă aportul de vitamina C, pulberea din fructele de acerola constituie o sursă importantă de vitamina A, fiind un bun înlocuitor pentru morcovi. 

Celuloza microcristalină este o pulbere albă fină, numită și  „microcristalin”, deoarece micile sale cristale pot fi vizualizate doar la microscop. Aceasta ajută la depozitarea vitaminelor în corp și ajută corpul prin conținutul lor ridicat de fibre.

Amidonul de porumb oferă foarte multe beneficii, printre care putem menționa, reducerea iritațiilor și inflamațiilor cutanate, ameliorarea simptomelor apărute în urma mușcăturilor de insecte,  dar mai ales ameliorarea stărilor de oboseală. 

Dioxidul de siliciu în combinație cu vitamina C s-a dovedit a fi extrem de eficientă contra afectiunilor auto-imune (afecțiuni în care sistemul imunitar își atacă propriul organism), ajutând și la stimularea producției de colagen în corp.

Stearatul de magneziu vegetal ajută la consumul eficient al capsulelor.

Suplimentul este contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului. A se consulta specialistul înainte de administrare, în special în cazul femeilor care alăptează sau sunt însărcinate. Vitamina C în exces poate avea efect laxativ.

No reviews

Nota Comentarii (0)

Nu exista recenzii pana la acest moment
Produs adaugat
Product added to compare.