Propolis PLUS capsule efervescente

Propolis PLUS capsule efervescente

In stoc
32,88 lei
cu TVA

Supliment alimentar în tablete efervescente cu miere de propolis și manuca, echinacee, zinc, vitamina C și D3 care contribuie la combaterea infecțiilor prin îmbunătățirea sistemului imunitar și întărirea sistemului natural de apărare al corpului.

 

Propolisul este produs de albine și utilizat pentru sigilarea și dezinfectarea interiorului celulei. Este cunoscut din cele mai vechi timpuri pentru proprietățile sale antiinflamatoare și antivirale benefice.

Echinacea este o plantă farmaceutică tradițională, a cărei activitate este direct legată de tratamentul răcelii obișnuite. Mai mult, are o remarcabilă acțiune antibiotică, antibacteriană și antiinflamatoare.

Vitamina C este valoroasă pentru întărirea sistemului imunitar în perioadele de frig, având în același timp o acțiune antioxidantă și stimulatoare.

Zincul este esențial pentru dezvoltarea leucocitelor, care protejează împotriva virușilor și bacteriilor, contribuind astfel la combaterea infecțiilor.

Mierea de Manuka certificată este folosită în mod tradițional pentru tratamentul răcelii obișnuite, oferind în același timp ameliorarea durerii în gât și a tusei. Are proprietăți antimicrobiene și puternice antibacteriene.

Vitamina D3 ajută la întărirea sistemului imunitar, menținând starea normală a oaselor, dinților, mușchilor.

No reviews

Nota Comentarii (0)

Nu exista recenzii pana la acest moment
Produs adaugat
Product added to compare.