Dezinfectant pentru plagi...

Dezinfectant pentru plagi Microdacyn60 Wound Care 990ml

In stoc
128,88 lei
cu TVA

 

Microdacyn60® 990ML :  Solutie antimicrobiana dezinfectanta cu aplicabilitate in: ORL (nas, gat, ochi, urechi),  plagi, mucoase, tendoane - efect antiinflamator, accelereaza vindecarea si inlatura mirosurile neplacute cauzate de Pseudomonas.

Soluţie super-oxidantă de irigare şi dezinfectare a plăgilor - utilizare in tratamentul plăgilor cronice şi acute şi al arsurilor de gradul I şi II. Microdacyn60 este ideală pentru utilizarea la nivelul plagilor, mucoaselor, articulaţiilor, tendoanelor, oaselor, cartilajelor şi ligamentelor expuse. Se aplică în tratamentul plăgilor cu presiune negativă (NPWT) şi în cadrul irigaţiei peritoneale şi a articulaţiilor.  

Spectru de acţiune:  împotriva bacteriilor gram-pozitive şi gram-negative (incluzând MRSA), virusurilor, fungilor şi sporilor.

Aplicabilitate in ORL- avand efect antiinflamator si rol in ameliorarea rapidă și eficientă a infecției, a durerii de gât, Microdacyn 60  este un adjuvant în tratamentul infecțiilor bucale și ale gâtului. Spectru de actiune larg împotriva microorganismelor patogene (bactericid, fungicid și virucid) - bactericid în mai puțin de 60 de secunde.  Spectru: COVID-2019  60 sec, bacterii gram-pozitive si gram-negative (incluzând MRSA), virusuri, fungi şi spori 

Compoziţie:  Apă obținută prin electroliză (H2O), Clorură de sodiu (NaCl),  substanțe complementare: Hipoclorit de Sodiu (NaOCl) și Acid Hipocloros (HOCl)

No reviews

Nota Comentarii (0)

Nu exista recenzii pana la acest moment
Produs adaugat
Product added to compare.