Revamil Melginate - Pansament pentru...

Revamil Melginate - Pansament pentru plaga absorbant (alginat) impregnat cu miere

In stoc
178,88 lei
cu TVA

 

Pansament absorbant (alginat) impregnat cu miere cu puritate 100% pentru tratamentul ranilor cu exudat. Ofera protectie antibacteriana manifestata prin capacitatea sa de inhibare a agentilor majori de infectie a plagilor ca  Staphylococcus aureus si Pseudomonas aeruginosa.

Revamil Melginate este special conceput pentru tratarea diferitelor tipuri de plagi exudative, inclusiv plagi de decubit, diferite tipuri de ulcere, plagi infectate, interventii chirurgicale si rani induse de radiatii oncologice, arsuri minore (gradul I si II).

Nivelul scazut de pH al acestei mieri favorizeaza de asemenea vindecarea. Utilizarea Revamil calmeaza plaga, reducand roseata si durerea. Revamil creeaza in plaga un mediu umed ,care, combinat cu o buna protectie antibacteriana, ajuta la asigurarea vindecarii rapide a ranilor.

 

Este usor de aplicat si previne mirosurile.

 

Cand Revamil Melginate se aplica pe plagiexudative, se formeaza un gel, prin absorbtia lichidului plagii, care protejeaza plaga impotriva maceratiei. Cand alginatul este aplicat, se formeaza un gel rapid, care acopera rana si mentine un mediu umed al plagii, protejand-o impotriva patrunderii bacteriene. Gelul faciliteaza schimbarea usoara a pansamentului, deoarece nu se lipeste de plaga si nu raman reziduuri in rana dupa indepartare.

Compozitie miere cu puritate 100% si alginat de calciu 100%

Contraindicatii:

Nu folositi Revamil daca sunteti alergic la miere.

Nu folositi pe o rana uscata

 

Utilizati in termen de trei luni de la deschidere.

 

Revamil Melginate nu contine substante farmaceutice si nu contine parabeni. Contactati intotdeauna medicul in caz de rani grave sau in caz de indoieli.

 

Instructiunile de utilizare

1. Curatati mai intai rana in mod conventional

2. Deschideti ambalajul exterior al pungii

3. Scoateti pansamentul din foliile de protectie

4. Aplicati pansamentul pe suprafata plagii

6. Acoperiti si asigurati pansamentul Revamil Melginat cu un pansament secundar

6. In cazul unui nivel ridicat de exudat, schimbati pansamentul la fiecare 24 de ore

7. In caz de exudat moderat, schimbati pansamentul la fiecare 3 zile sau mai devreme, cand pansamentul a atins capacitatea sa maxima de absorbtie

No reviews

Nota Comentarii (0)

Nu exista recenzii pana la acest moment
Produs adaugat
Product added to compare.