Contiplan - Lavete de curatare 7 in 1...

Contiplan - Lavete de curatare 7 in 1 - 8 bucati

In stoc
18,88 lei
cu TVA

Lavete de curatare All in One Contiplan, pentru incontinenta urinara, contin o formula unica pe baza de crema hipoalergenica, care curata, hidrateaza si ofera o bariera protectoare pentru piele intr-un singur pas.

 

Lavete de curatare All in One Contiplan, pentru incontinenta urinara, contin o formula unica pe baza de crema hipoalergenica, care curata, hidrateaza si ofera o bariera protectoare pentru piele intr-un singur pas. Sunt ideale pentru folosirea la incontinenta a pacientilor si hidratarea pielii foarte uscate. Contin extracte naturale de alun si musetel, care ajuta la catifelarea pielii.

7 avantaje intr-unul singur: protectie impotriva barierelor, curatare, hidratare, protectie durabila, extracte de plante naturale hipoalergenice, calmare.

Instructiuni de utilizare:

1. stergeti din fata in spate, spre fese, intr-o singura directie.

2. Schimbati laveta daca este uscata si aruncati-o. Aruncati toate servetelele in cosul de gunoi corespunzator. 3. Lasati pielea sa se usuce la aer.

Indicatie de utilizare:

1.Bariera impotriva iritatiei cauzate de fluidele corporale.

2. Prevenirea leziunilor cutanate asociate cu incontinenta.

3. Hidratante pentru pielea uscata sau crapata.

Atentie: numai pentru uz extern. Evitati contactul cu ochii, gura si pielea crapata. intrerupeti utilizarea in cazul in care se dezvolta iritatii. Daca iritatia persista mai mult de 72 de ore, solicitati sfatul medicului. A se depozita intr-un loc uscat la rece.

Bucati
8
Clinell
No reviews

Nota Comentarii (0)

Nu exista recenzii pana la acest moment
Produs adaugat
Product added to compare.